Inspectoratul de Jandarmi Județean Bihor recrutează candidați  pentru admiterea în instituțiile de învățământ  sesiunea  februarie-aprilie 2021.
Stiri Bihor

Inspectoratul de Jandarmi Județean Bihor recrutează candidați  pentru admiterea în instituțiile de învățământ  sesiunea  februarie-aprilie 2021.

noriel.ro

În perioada 15 februarie – 28 februarie 2021, se pot depune cereri de înscriere pentru  o nouă sesiune de admitere la școlile militare aparținând Jandarmeriei Române.

Cei ce doresc să devină jandarmi pot opta pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sau Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni, fiind disponibile în total 400 de locuri.

Informații suplimentare referitoare la condițiile de înscriere, întocmirea dosarului de recrutare, organizarea, desfășurarea probelor de selecție și a concursurilor de admitere, se pot obține la următorul link al Jandarmeriei Bihor:   

http://www.jandarmeriabihor.ro/wpcontent/uploads/2021/02/AnuntScoliMilitare022021.pdf

decathlon.ro

De asemenea puteți accesa și link-urile:

Școala Militară de Subofițeri “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani:       

http://www.scoaladragasani.ro/index.php/admitere/prevederi-generale

Școala Militară de Subofițeri “Petru Rareș” Fălticeni:

https://www.jandarmeriafalticeni.ro/admitere/inscriere/

Informații suplimentare puteți obține și la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, din strada Universității, nr. 2, de luni până vineri între orele 08.30- 15.30. , dar pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2 recomandăm apelarea numărului de telefon 0259.430.770; interior 24535 (Resurse Umane), în același interval de timp.

Nu uitați Cererea-tip de înscriere se depune exclusiv în format electronic, scanat, în format PDF, până la data de 28 februarie 2021 pe adresa de email resurseumane@jandarmeriabihor.ro