Incepe Saptamana Carierei la Universitatea Oradea
Educatie

Incepe Saptamana Carierei la Universitatea Oradea

Studentii Universitatii din Oradea sunt invitati să participe și să se implice activ la Săptămâna Carierei, eveniment ce va avea loc in perioada 15 – 18 mai 2018, în Campusul UO.

A fi student reprezintă o provocare. Trebuie să-ți depășești limitele pentru a te dezvolta armonios, din toate punctele de vedere. De formarea ta, depinde viitorul comunității din care faci parte. Studenția este perioada cea mai frumoasă și importantă din viața ta. Universitatea din Oradea oferă studenților oportunitatea de a socializa și de a învăța, nu doar teorie, dar și practica vieții. Să te implici în cât mai multe activități înseamnă să fii mai bun!”, se arata in comunicatul Universitatii Oradea

Studenții vor avea șansa să facă cunoștință cu specialiști din diferite domenii de interes pentru ei. Este un prim pas spre o viitoare carieră. Pentru studenți, Universitatea din Oradea organizează ateliere studențești, un târg de cariere și concerte. Este foarte important ca studenții noștri să înțeleagă că deciziile pe care le iau în această etapă a vieții lor le vor contura viitorul.

Centrul de Consiliere și Servicii privind Cariera oferă studenților tot sprijinul de care au nevoie pentru a-și alege cariera potrivită în contextul economic și social actual, să-și înțeleagă propria identitate și să managerieze tranziția de la facultate pe piața muncii.

program Săptămâna Carierei Universitatea Oradea

Ne găsiți și pe Google News