Incepand de marti, 12 octombrie, Termoficare Oradea va furniza caldura in calorifere. Care sunt punctele termice prioritare
Termoficare Oradea

Incepand de marti, 12 octombrie, Termoficare Oradea va furniza caldura in calorifere. Care sunt punctele termice prioritare

Ca urmare a prognozei meteo cu temperaturi în scădere  pentru următoarele zile, Termoficare Oradea va începe treptat furnizarea agentului termic pentru încălzire la punctele termice aflate în administrarea sa, începând de marți, 12 octombrie 2021.

Prioritate vor avea punctele termice din care sunt alimentate spitale, școli, grădinițe precum și imobilele care sunt alimentate cu energie termică prin intermediul modulelor termice montate la nivel de scară/bloc.

Totodată, reamintim că asociaţiile de proprietari au obligația de a se asigura că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor, inclusiv operațiunile de aerisire a caloriferelor din apartamente .

Pentru informații suplimentare privind stadiul lucrărilor, utilizatorii pot consulta harta dinamică Termo Alert (interfațată pe pagina de web www.termoficareoradea.ro),  apelând dispeceratul de urgență Tel Verde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) sau numărul de WhatsApp 0754067862.

 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News