Incep inscrierile la concursul de admitere pentru anul universitar 2016 – 2017, sesiunea iulie, la Universitatea din Oradea.
Educatie

Incep inscrierile la concursul de admitere pentru anul universitar 2016 – 2017, sesiunea iulie, la Universitatea din Oradea.

Va informam ca luni, 18 iulie 2016, incep inscrierile la concursul de admitere pentru anul universitar 2016 – 2017, sesiunea iulie, la Universitatea din Oradea.

Va adresam rugamintea de a mediatiza informatiile cu privire la calendarul admiterii, perioadele si taxele de inscriere, precum si cifrele de scolarizare ale institutiei.

In sesiunea iulie a concursului de Admitere 2016, Universitatea din Oradea ofera:

interlink.ro

In ceea ce priveste calendarul admiterii precizam urmatoarele:

  • la studiile universitare de licenta depunerea dosarelor de concurs va incepe din 18 iulie 2016 la toate facultatile din cadrul Universitatii din Oradea.
  •  la studiile universitare de master depunerea dosarelor de concurs va incepe din 18 iulie 2016, cu exceptia Facultatii de Inginerie Manageriala si Tehnologica, unde inscrierile vor avea loc incepand cu data de 21 iulie 2016 si cu exceptia Facultatii de Medicina si Farmacie unde concursul de admitere se organizeaza doar in sesiunea septembrie 2016. Programul pentru admiterea la fiecare facultate este disponibil la adresa https://www.uoradea.ro/Admitere .

Candidatii isi vor depune dosarele la secretariatele facultatilor conform programului propriu al fiecarei facultati.

De asemenea, pentru afisarea rezultatelor si confirmari se va urmari calendarul propriu al fiecarei facultati.

  Taxele de admitere:

  •  –   Inscriere – 150 Ron
  • –    Contestatii – 150 Ron
  • –    Inmatriculare – 100 Ron
  • –    Procesare dosar (pentru studentii straini) – 150 Euro
  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News