Incep inscrieriile pentru obtinerea locuintelor sociale in Oradea.
Informatii utile

Incep inscrieriile pentru obtinerea locuintelor sociale in Oradea.

Având în vedere Hotărârea Consiliului Local nr.663 din 25 iulie 2017, în perioada 01 august 2017 – 29 septembrie 2017 se depun la Centrul de Relații cu Publicul (Piramidă) din cadrul Primăriei Municipiului Oradea dosarele pentru obținerea unei locuințe din fondul locativ de stat administrat de Municipiul Oradea prin Direcția Patrimoniu Imobiliar.

Dosarul pentru obținerea unei locuințe din fondul locativ de stat trebuie să cuprindă documentele prevăzute în anexa HCL nr.663/25.07.2017.

Dosarele incomplete și cele depuse după termen vor fi respinse.

Solicitanții care au avut dosare depuse în anii anteriori și nu au primit repartiție au posibilitatea depunerii unui dosar în sesiunea 2017. Dosarele depuse în anii anteriori NU se iau în considerare.

interlink.ro

Pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe din fondul locativ de stat, destinate închirierii, în municipiul Oradea, dosarele vor fi analizate de Comisia de analiză a solicitărilor de locuințe fond de stat și locuințe aflate în proprietatea privată a municipiului Oradea administrate prin Direcția Patrimoniu Imobiliar, cu respectarea Criteriilor de acces și a Criteriilor de selecție prin punctaj aprobate de HCL nr.663/25.07.2017.

Atasat:

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News