Incendiu violent la un adapost de animale in localitatea Teleac
Stiri Bihor

Incendiu violent la un adapost de animale in localitatea Teleac

Miercuri, 18 octombrie 2017, în jurul orei 19.40, în urma unui apel primit, prin Sistemul Unic 112, în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, forțele de intervenție ale Secției de Pompieri Beiuș au fost alertate pentru stingerea unui incendiu produs la o gospodărie din localitatea Teleac, comuna Budureasa.

Un număr de 14 pompieri militari au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea incendiului, ce se manifesta violent la un adăpost de animale din cadrul gospodăriei, flăcările afectând acoperişul construcţiei pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, circa 150 de metri pătrați planșeu și aproximativ 3 tone de fân.

Operaţiunea de stingere a fost finalizată în jurul orei 21.40, echipajele de pompieri reuşind să evacueze patru bivoli din construcția incendiată și să împiedice propagarea flăcărilor la locuinţa situată în imediata proximitate, salvând astfel bunuri de o valoare semnificativă.

          Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept cauza probabilă a evenimentului, acţiunea unei persoane iresponsabile.