Incendiu violent la o gospodarie din Cetariu, in aceasta dimineata
Stiri Bihor

Incendiu violent la o gospodarie din Cetariu, in aceasta dimineata

În dimineața zilei de vineri, 17 septembrie a.c., pompierii militari orădeni au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie situată în localitatea Cetariu.

Apelul care sesiza producerea incendiului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, în jurul orei 05.20, moment în care, pentru gestionarea evenimentului au fost alertate echipajele de pompieri ale Detașamentului 2 Oradea.

La sosirea forțelor de intervenție, flăcările se manifestau violent la o magazie din curtea gospodăriei, existând pericolul extinderii acestora la mai multe clădiri aflate în apropiere.

Pentru localizarea și lichidarea focarelor și protecția construcțiilor amenințate de flăcări, pompieri militari au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, reușind să stingă incendiul în aproximativ 20 minute.

interlink.ro

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars acoperișul magaziei și bunuri depozitate în interiorul acesteia.

Din fericire, nu au existat persoane rănite, iar echipajele de pompieri au împiedicat propagarea flăcărilor la locuința din cadrul gospodăriei și la casa și anexele din cadrul gospodăriei învecinate, situate la circa 1.50 metri de focare, salvând astfel bunuri de o valoare considerabilă.

Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept acuză probabilă a evenimentului, un scurtcircuit provocat de un cablu electric neizolat corespunzător.

Foto: arhiva

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0