Incendiu pe strada Primariei. O tanara de 27 de ani si copilul acesteia, de 3 ani, transportati la spital
Comunicate de presa

Incendiu pe strada Primariei. O tanara de 27 de ani si copilul acesteia, de 3 ani, transportati la spital

Marţi, 20 septembrie 2016, în jurul orei 10.35, în urma unui apel primit prin sistemul unic 112, echipajele Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea au fost alertate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă situată pe strada Primăriei din municipiul reşedinţă de judeţ.

    Pentru localizarea şi lichidarea incendiului, pompierii militari au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, reuşind în mai puţin de zece minute, să împiedice propagarea flăcărilor, ce se manifestau la una dintre încăperile casei, la celelalte camere ale locuinţei.

    Echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, mobilizat la faţa locului, a acordat îngrijirile necesare proprietarei casei, în vârstă de 27 de ani şi fiului acesteia, în vârstă de 3 ani, care se intoxicaseră uşor cu fum, transportându-i ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean.

    Evenimentul, provocat, cel mai probabil, de un televizor lăsat sub tensiune nesupravegheat, s-a soldat cu arderea televizorului şi a unui corp de mobilier.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News