Inca o strada din Oradea modernizata. Ce alte strazi mai are primaria in lucru
Stiri Oradea

Inca o strada din Oradea modernizata. Ce alte strazi mai are primaria in lucru

In cartierul Grigorescu din Oradea, lucrarile de modernizare la strada Boda Oszkár, se apropie de finalizare, constructorul a turnat stratul de legatura.

Lucrările pe această stradă au început în primăvara acestui an, iar în primă fază au fost executate lucrări la rețeaua de canalizare pluvială, după care au avut loc lucrările de decopertare în vederea așternerii stratului de fundare„, explica Primaria Oradea

Strada modernizată, de o lungime de 255 de metri și o lățime de 6 metri, are trotuare pe ambele laturi, iar colectarea apelor pe suprafața părților carosabile și a trotuarelor este asigurată de pantele transversale și longitudinale spre gurile de scurgere proiectate. Spațiul verde realizat pe această stradă este de 265 mp.

Având în vedere faptul că ieri s-a turnat stratul de legătură, urmează să fie montate indicatoarele și să se traseze marcajele rutiere„, se mai arata in comunicatul primarie

Valoarea lucrărilor este de 650.263,82 de lei (fără TVA), iar executantul lucrărilor a fost SC Global Industrial SRL.

Alte strazi din Oradea in curs de modernizare

În prezent, în cartierul Grigorescu sunt în curs de modernizare mai multe străzi, acestea urmând să fie finalizate până la sfârșitul anului 2023.

Este vorba despre străzile Vasile Stroescu, Corneliu Zdrehuș, Jurcsak Tibor, Jean Săndulescu, Mircea Zaciu, Fabian Imre, Dumitru Chirilă, Iosif Pervain, Alexandru Pele și Mihail G. Samarineanu.

Ne găsiți și pe Google News