In data de 20 noiembrie va avea loc editia a XI-a a evenimentului “Oradea donează o pâine”
Diverse

In data de 20 noiembrie va avea loc editia a XI-a a evenimentului “Oradea donează o pâine”

chilipirul-zilei.ro/
O nouă ediție a proiectului “Oradea donează o pâine” va avea loc pe 20 noiembrie, între orele 15.00 – 17.00 în cinci puncte din Oradea.

Evenimentul a fost anunțat pe Facebook:

Vă anunțăm cu bucurie că ediția a XI a “Oradea donează o pâine” se apropie. Evenimentul va avea loc în 20 noiembrie a.c între orele 15.00-17.00 în aceleași patru puncte fixe din Oradea: Bisericuță Nufărul, Oradea Plaza, Piața Decebal și Piața Rogerius. Anunțăm de asemenea pentru această lună un nou punct de distribuție care se adresează locuitorilor din zona Ioșia, acesta va fi: Ștrand Ioșia Nord (stația de autobuz).

Una peste alta, în fiecare ediție întâlnim și împărtășim momente îmbinate de bucurie și tristețe. Le suntem recunoscători și le mulțumim tuturor acelora care din puținul lor oferă acest minim existential, oameni care nu așteaptă nimic în schimb. De multe ori în viața de zi cu zi noi oamenii în natura noastră suntem de multe ori tentați să așteptăm o răsplata la binele făcut. Noi putem doar să vă mulțumim că treceți peste această etapă amintită, facând binele acelora care au nevoie zi de zi fără vreun beneficiu material.

decathlon.ro

Personal țin să felicit fiecare persoană implicată în proiect, și menționez că activitatea pe care o desfășurăm nu este una chiar ușoară, se depune o muncă fantastică lună de lună iar prin ajutorul lor suntem azi aici și acum. În curând ne vom bucura împreună de 1 an de existență.

Ne dorim ca și acest proiect să devină un eveniment de referință pentru comunitatea orădeană și să numărăm pentru ediția următoare mai multe cereri de înscriere în acest grup a unor tineri sau mai puțin tineri adunați să facă bine.

În numele acestora vă mulțumesc!