In cresele din Oradea a venit deja Mos Craciun, la toti copiii
Diverse

In cresele din Oradea a venit deja Mos Craciun, la toti copiii

 În așteptarea lui Moș Crăciun, copiii din creșe, sub îndrumarea personalului creșelor, s-au pregătit temeinic să îl întâmpine cum se cuvine.

Ca în fiecare an, venirea bunului Moș a fost întâmpinată cu bucurie, emoţie, voie bună, și nu în ultimul rând multe daruri.
             Personalul din creşă le-a pregătit micuţilor, cu acest prilej, o grămada de bunătăți, făcute special pentru ei și o serie de activități interactive, iar la rândul lor, copiii i-au pregătit Moşului momente artistice din care nu au lipsit colindele, poeziile, cântecele şi dansul.

Alţi prichindei au încântat auditoriul prezent la Târgul de Crăciun Oradea, cu o polcă din Bihor,  alături de Ansamblul Dansatorii din Botean, sub îndrumarea dnei.Aurelia Sălăjan.

            Prin aceste activități oferim copiilor o nouă experienţă, astfel în fiecare din cele 13 creșe au fost organizate activităţi specifice sărbătorilor de iarnă, care au avut ca scop educarea în spiritul prieteniei și al preţuirii faţă de aproapele nostru.
             Multumim copilasi pentru momentele deosebite pe care ni le-aţi oferit în prag de sărbători, multumim dragi parinti pentru implicarea în realizarea acestor frumoase evenimente si nu în ultimul rând multumim personalului din creșe pentru răbdarea si daruirea de care dau dovadă.

Cele 13 creșe din municipiul Oradea vă doresc sărbători fericite și un an plin de bucurii și împliniri!

loading...