Ilie Bolojan si Florin Birta, alaturi de consilierii judeteni si muncipali si-au depus candidaturile la Birourile electorale municipal si judetean
Politica

Ilie Bolojan si Florin Birta, alaturi de consilierii judeteni si muncipali si-au depus candidaturile la Birourile electorale municipal si judetean

Astăzi, 17 august 2020, PNL Bihor a depus la Biroul Electoral Municipal candidaturile pentru funcția de primar al municipiului Oradea și pentru Consiliul Local al municipiului Oradea, iar la Biroul Electoral Județean candidaturile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Bihor și pentru Consiliul Județean Bihor.

,,Obiectivul nostru este acela de a câștiga funcția de primar al municipiului Oradea și jumătate plus unu din mandatele Consiliului Local, pentru a continua direcția bună pe care Oradea a avut-o în acești ani și pentru a dezvolta noi proiecte menite să crească calitatea vieții locuitorilor din Oradea. O parte din actualii consilieri locali se regăsesc și pe lista de consilieri pentru viitorul mandat, dar avem și oameni noi, cu experiență în domeniile lor de activitate, care aduc un plus de valoare echipei noastre”, a declarat Florin Birta, președintele PNL Oradea, candidat la funcția de primar al municipiului Oradea.

,,Mulțumesc colegilor care au acceptat să facă parte din echipa de consilieri județeni, dar și celor care au strâns semnături pentru susținerea candidaturilor. Ne dorim să avem majoritate în Consiliul Județean, prin care, în colaborare cu Primăria Oradea,  să asigurăm dezvoltarea în continuare a orașului, dar și a județului nostru”, a declarat Ilie Bolojan, președintele PNL Bihor, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Bihor.

Lista de candidatilor PNL pentru alegerea Consiliului Județean BIHOR din data de 27 septembrie 2020

Lista de candidaţi pentru alegerea Consiliului Local al Municipiului Oradea, judeţul Bihor, din data 27 septembrie 2020.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News