FOTO | Ilie Bolojan: Curățenia județului nostru este o prioritate
Stiri Bihor

FOTO | Ilie Bolojan: Curățenia județului nostru este o prioritate

Curățenia județului nostru este o prioritate și în luna mai. Reducerea depozitărilor ilegale de la marginea localităților, curățarea malurilor râurilor, tunderea și curățarea șanțurilor drumurilor și sancționarea celor care murdăresc județul sunt principalele măsuri pe care le punem în practică, anunta Ilie Bolojan, Presedintele Consiliului Judetean Bihor

Curățenia este un indicator de civilizație și un rezultat de echipă: administratori de drumuri și ape, primării și cetățeni.
Din această săptămână și până la finalul lunii vom tunde iarba crescută pe șanțuri, în extravilanul localităților, de-a lungul celor peste 1500 de km de drumuri naționale și județene ce traversează județul Bihor.
Aproape 1000 de km sunt în responsabilitatea Consiliului Județean, ceilalți sunt îngrijiți de Drumurile Naționale. Primăriile răspund de întreaga curățenie în intravilanul localităților.
„Trecând prin județ, la finalul săptămânii, am văzut cum au acționat deja unii primari. La Biharia, Aușeu, Vadu Crișului și în alte comune s-au tuns și curățat șanțurile. Le mulțumesc tuturor primarilor gospodari care-și respectă cetățenii”, a mentionat Bolojan

Îngrijirea fiecărei proprietăți și a spațiului din jur este responsabilitatea fiecărui proprietar. Le mulțumesc tuturor bihorenilor care se comportă ca buni cetățeni, a mai precizat edilul.
 

Ne găsești și pe Google News