iFun Studio – La Oradea avem primul Studio de Videochat Profesional. Întins pe 1000 de metri pătrați, iFun Studio aduce dotări demne de studiourile din Miami sau Los Angeles.
Diverse

iFun Studio – La Oradea avem primul Studio de Videochat Profesional. Întins pe 1000 de metri pătrați, iFun Studio aduce dotări demne de studiourile din Miami sau Los Angeles.

noriel.ro
iFun Studio schimbă standardele în industria de videochat din Romania. Abordarea este una profesională, bazată pe experiență!

Oradea devine atractivă pentru afaceri de milioane de dolari într-o industrie care este specifică mai mult țărilor super dezvoltate. Activitatea de videochat este una legală în Romania, la fel ca în alte țări europene, deoarece se bazează pe activitatea artistică desfașurată în fața camerei de filmat.

Videochat-ul, un fenomen devenit deja global, a înregistrat o creștere de milioane USD față de anii precedenți. Utilizatorii, preponderant din SUA sau Canada, au luat cu asalt platformele de videochat în 2018 în căutarea socializării sau, de ce nu, a sufletului-pereche.

Modelele din România preferă, în general, să își desfășoare activitatea online, simultan pe mai multe platforme datorită diversității și beneficiilor oferite de acest stil. La Oradea avem primul studio de videochat profesional care oferă această posibilitate.

decathlon.ro

Ce înseamnă să fii webcam model la iFun Studio, un studio profesional?

Abordare artistică și empatie, capacitate de relaționare multiculturală pe teme diverse cum ar fi domeniile: fashion, trenduri, politică, viață socială sau fantezii și chiar probleme în dragoste, sunt teme de discuții pe care un webcam model le poate transforma în câștiguri financiare mari, demne de un post de director de bancă. Consumatorii americani, în special, obișnuiți cu consultațiile la psiholog, preferă să aibă discuții despre viața și trăirile lor cu persoane de la celălalt capăt al globului prin intermediul camerei de luat vederi și plătesc pentru asta.

Activitatea unui model de videochat implică creativitate și prestație artistică, care este transmisă în direct către un public cu potențial financiar ridicat, prin intermediul camerei video și a conexiunilor de mare viteză la internet. Conținutul creației artistice și a calității conversațiilor ține strict de imaginația fiecăruia.

Cât câștigă un webcam model la iFun Studio în Oradea?

Un webcam model iFun Studio poate câștiga primii 100$ în prima oră de activitate. Înainte de a începe activitatea de webcam model iFun Studio trebuie să parcurgi o sesiune de training. iFun Studio este dotat cu zone de exersare, condiții similare transmisiunii live, cu clienți reali dar pe cazuri și situații test.

Fiecare model, este plătit pentru primele 3 luni de activitate cu minim 1000$ lunar. iFun Studio are o abordare profesională și din acest punct de vedere!

Azi, modelele cu experiență medie de la iFun Studio reușesc să acumuleze peste 500$ zilnic. Un webcam model atinge nivelul de experiență medie în aproximativ 4-5 luni de activitate. La o experiență de 10-12 luni în activitate un webcam model iFun Studio atinge un nivel de performanță care depășește 1000$ zilnic.

Un webcam model de succes e o persoană obișnuită, nu o divă!

Chiar dacă la prima vedere activitatea de videochat nu pare ușor de abordat de către persoanele obișnuite, acest lucru nu este adevărat. Câștigurile din videochat se bazează pe socializare. Dacă ești o persoană sociabilă, îți place să stai la conversații pe messenger și îți merge mintea, ești calificată să intri în discuții și cu staff-ul iFun Studio pentru un interviu. Cei care accesează videochat-ul caută persoane obișnuite, ca ei, cu care să poată socializa. Cei care acceseză videochat-ul sunt persoane educate cu venituri peste medie, dar care nu au timp să socializeze sau au o reținere să își spună problemele persoanelor din jurul lor.

Extra beneficii pentru un webcam model iFun Studio

Se oferă extra beneficii pentru modelele iFun Studio:

  • ȘOFER PERSONAL
  • MAKE-UP ȘI HAIR STYLING
  • SESIUNI FOTO PROFESIONALE
  • TEAM BUILDING-URI ÎN LOCAȚII PREMIUM
  • VOUCHERE CONSISTENTE PENTRU MAGAZINELE DE MODĂ
  • EDUCAȚIE ȘI CURSURI DE LIMBI STRĂINE
  • PLATA ZILNICĂ

iFun Studio poate să contracteze până la 50 de modele de videochat, odată, de aceea compania este permanent deschisă la noi colaborări. Puteți contacta departamentul de resurse umane iFun Studio la adresa office@ifunstudio.ro

(Advertorial)