Identificarea complicilor. Procurorii continua cercetarile in cazul lui Adrian Hladii
Stiri Oradea

Identificarea complicilor. Procurorii continua cercetarile in cazul lui Adrian Hladii

Procurorii continuă cercetările în cazul tinerei ucise de inculpatul Adrian Hladii, care a decedat sâmbătă seara, pentru lămurirea tuturor circumstanțelor faptelor și stabilirea tuturor formelor de participație penală la acestea, a anunțat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău.

Aceasta a precizat că, având în vedere informațiile rezultate din strategia de anchetă, în seara zilei de 18 martie, organele de poliție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, au descins în vederea efectuării unei percheziții într-un imobil aflat pe o stradă din municipiul Oradea, existând indicii că inculpatul Adrian Hladii s-ar ascunde acolo.

În momentul în care anchetatorii au pătruns în apartamentul situat la etajul IV al imobilului, inculpatul a sărit în gol cu consecința producerii unor multiple leziuni, starea acestuia fiind deosebit de gravă. S-a solicitat imediat intervenția la fața locului a unui echipaj medical în vederea acordării primului ajutor, însă inculpatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și, la scurt timp, a decedat“, a declarat Maria Cotrău.

Sursa: AgerpresFoto: Naghi Timea

loading...