Hot de bicicleta prins in flagrant, de catre politisti, cand incerca sa vanda o bicicleta pe care a furat-o tot el
Comunicate de presa

Hot de bicicleta prins in flagrant, de catre politisti, cand incerca sa vanda o bicicleta pe care a furat-o tot el

Sâmbătă, 4 februarie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au depistat în flagrant un bărbat de 37 de ani, din Oradea, în timp ce încerca să valorifice o bicicletă ce provenea dintr-o infracţiune de furt.

În urma cercetărilor efectuare, poliţiştii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, în seara de 3 februarie a.c., la ora 19.00, ar fi sustras respectiva bicicletă în valoare de 800 de lei, pe care proprietarul a lăsat-o asigurată cu două cabluri metalice cu închizători tip cifru, de caloriferul de la parterul scării unui bloc de locuinţe din municipiul Oradea.

Sâmbătă, 4 februarie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei l-au reţinut pe acesta pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

loading...