Accident intre doua TIR-uri langa Nojorid. Soferul a ramas incarcerat cateva zeci de minute. FOTO
Stiri Oradea

Accident intre doua TIR-uri langa Nojorid. Soferul a ramas incarcerat cateva zeci de minute. FOTO

chilipirul-zilei.ro/

Luni, 06 februarie a.c., în jurul orei 12.25, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost informat, prin sistemul unic 112,  cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 79, în apropierea localității Nojorid, în care au fost implicate două autocamioane de mare tonaj și un autoturism, eveniment soldat cu rănirea unei persoane aflate în cabina unuia din cele două autocamioane, apelantul precizând totodată faptul că victima este încarcerată.

 Pentru gestionarea situației, inspectoratul a mobilizat de urgenţă două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de descarcerare grea și o autospecială de lucru cu apă și spumă, ambele din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Oradea, echipajul de pompieri militari paramedici al Detașamentului 2 Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

           Sosite la fața locului, echipajul de descarcerare a procedat la evacuarea victimei rămase captive între fiarele contorsionate ale cabinei autovehiculului, echipajul de stingere a asigurat măsurile specifice de apărare împotriva incendiilor și a acționat pentru curățarea carosabilului în scopul preîntâmpinării unor alte evenimente rutiere, iar echipajele medicale au acordat îngrijirile necesare tinerei descarcerate (care era în stare de conștiență), transportând-o ulterior la spital.

decathlon.ro

Update: 07.02 – IPJ a transmis intr-un comunicat:

Luni, 6 februarie a.c., la ora 12.25, pe D.N. 79, în afara localității bihorene Nojorid, un bărbat de 30 de ami, din comuna Cehal, judeţul Satu Mare, în timp ce conducea un autotren cu semiremorca pe direcția Salonta – Oradea, nu a păstrăt distanța regulamentară în timpul deplasării.

Astfel, a acroşat din spate un alt autotren cu semiremorcă, care circula în faţa sa, condus de un bărbat de 36 de ani, din localitatea Carei, judeţul Satu Mare, care, datorită nepăstrării unei distanțe suficiente în momentul efectuarii unei depășiri, a acroșat un autoturism oprit voluntar, în mod neregulamentar, pe partea dreaptă a sensului de circulaţie, la volanul căruia se afla un bărbat de 41 de ani, din municipiul Oradea.

În urma accidentului rutier, o tânără de 18 ani, din comuna Cehal, judeţul Sate Mare, pasageră în primul autotren, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului