Holograf revine in concert la Oradea, in decembrie
Evenimente

Holograf revine in concert la Oradea, in decembrie

noriel.ro
holograf turneu sept 2017Holograf revine cu un nou concert la Oradea, oraș în care trupa lui Dan Bittman e întâmpinată mereu cu entuziasm și frenetică admirație de public.

În 4 decembrie 2017, de la ora 20:00, Holograf va concerta la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea. ”Va fi un concert de zile mari, artiștii au inclus în program toate hit-urile trupei și multe noutăți muzicale”, promit realizatorii show-ului.

Înființată în 1978, formația Holograf a debutat discografic în același an, pe un album colectiv  înregistrat de Electrecord, LP-ul ”Formații de muzică pop”, cu piesa ”Lungul drum al zilei către noapte”. Primul disc al trupei a fost lansat în  1983, tot de Electrecord, cu titlul Holograf 1. În 2012, Holograf a lansat Love Affair (CD, MediaPro Music), iar în 2015 Life Line (CD/LP, MediaPro Music & Universal Music România), acesta fiind cel de-al 18-lea album al formației. Printre piesele incluse în programul concertului de la Timișoara se află hit-uri precum Ți-am dat un inel, Să nu-mi iei niciodată dragostea, Banii vorbesc, Cât de departe  sau Deschide-mi inima, ” o pledoarie pentru regăsirea sentimentelor, pentru redescoperirea dragostei. E un îndemn pentru fuga de monotonie, pentru nevoia de a căuta mereu fericirea, iar dacă un cântec ne face să visăm, bătălia e deja câștigată”, după cum declara Iulian Vrabete, compozitorul piesei.

Pentru concertul de la Oradea, biletele costă, în funcție de loc, 120 sau 150 de lei și sunt disponibile online pe www.startickets.ro  și www.bilete.ro , precum și la casa de bilete a sălii de concert.

decathlon.ro