Accident grav, in aceasta dimineata, pe Borsului (FOTO)
Stiri Bihor

Accident grav, in aceasta dimineata, pe Borsului (FOTO)

Joi, 2 noiembrie a.c., la ora 08.45, o tânără de 22 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Matei Corvin din Oradea, la intersecția cu Șoseaua Borșului, nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire”, nu a acordat prioritate de trecere, a pătruns în Șoseaua Borșului, unde l-a determinat pe un tânăr de 22 de ani, din Oradea, care conducea un autoturism pe direcția Borș – Oradea, să efectueze o manevră involuntară, pentru a evita impactul.

În urma acestei manevre, cel de-al doilea autoturim a pătruns pe sensul opus  de deplasare, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de o femeie de 47 de ani, din localitatea bihoreană Sânmartin, care se deplasa pe direcția Oradea – Borș. După impact, cel de-al treilea autoturism a fost proiectat în partea laterală a unui ansamblu auto format din cap tractor și semiremorcă, care era oprit pe partea dreaptă a direcției de deplasare  Oradea – Borș.

În urma accidentului rutier, femeia de 47 de ani din Sânmartin, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

interlink.ro

Foto: Info Trafic Bihor

Ne găsești și pe Google News