HighestMedia, o agentie noua pe piata marketingului oradean, fondata de doi tineri studenti oradeni
Diverse

HighestMedia, o agentie noua pe piata marketingului oradean, fondata de doi tineri studenti oradeni

HighestMedia este o agenție media care oferă toate serviciile actuale de pe internet.  Compania a luat ființă în noiembrie 2017, fiind un proiect ambițios a doi tineri studenți care inițial munceau ca și freelanceri.  

Aceștia au creat HighestMedia  cu  scopul de a oferi calitate superioară în domeniile lor de expertiză, celor care doresc să-și creeze branding pentru afacerea lor.

Cătălin Tache este un tânăr ambițios care dorește să schimbe fața graficii online, a conținutului web, a conținutului de pe dispozitivile mobile și a branding-ului. Acesta a obținut un loc în semifinalele Abobe Awards 2016 și a avut colaborări cu: Unicef, ESL Brand Of Turtle Entertainment GmbH, Wargamming.net, Jovoto, Upwork, Gorbatschow Vodka, Lenovo și multe altele.

HighestMedia

Andrei Craciun este unul dintre cei mai practici și deschiși oameni cu care veți lucra vreodată. Acesta este Ambasador Google, a înființat mai multe asociații studențești, a fost președintele studenților în Universitate și este certificat ca și Formator de:  Public Speaking,  Leadership,  Antreprenoriat și altele.

De acum înainte, ei pot să scrie povestea de succes a afacerii tale.

loading...