Gunoaiele abandonate pe marginea drumurilor judetene, curatate de angajatii CJ Bihor
Stiri Bihor

Gunoaiele abandonate pe marginea drumurilor judetene, curatate de angajatii CJ Bihor

Reprezentanții Direcției Tehnice din CJ Bihor au adunat ieri 18.04.2018 din zona celor două parcări aflate pe drumul județean 792/A Miersig-Leș ,40 de saci de gunoi, aruncat de cei care au oprit în parcări. 

O echipă a firmei care se ocupă de estetica drumului a măturat o porțiune de aproximativ 500 m2, aflată în imediata apropiere a parcărilor, dar și de-alungul șanțurilor din vecinătatea părții carosabile. Drumul se află în exploatarea societății drumuri județene iar parcările cu pricina se află pe raza unității administrativ teritoriale Husasău de Tinca. Gunoaiele au fost abandonate de către cei care trec cu mașinile și opresc în parcare, dar și de către cei care doresc să scape de cantități mai mari, rezultate în urma unor lucrări de construcții, în ciuda faptului că există un anunț potrivit căruia acest lucru este interzis și cel care aruncă gunoaie riscă amenzi usturătoare.  

Reprezentanții Direcției Tehnice recomandă UAT Husasău de Tinca amplasarea în cele două parcări a unor pubele pentru depozitarea gunoaielor.

Sesizarea cu privire la aceste nereguli a fost făcută de către reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului dar și de către locuitorii de zonă.

Ne găsiți și pe Google News