Grupurile de colindatori se pot inscrie, pentru a sustine concerte de colinde si cantece de iarna in Piata Unirii
Informatii utile

Grupurile de colindatori se pot inscrie, pentru a sustine concerte de colinde si cantece de iarna in Piata Unirii

Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune invită grupurile de colindători (coruri bisericești, grupuri de copii și școlari de la unitățile de învățământ, grupuri vocale organizate etc. ) să se înscrie pentru a susține concerte de colinde și cântece de iarnă pe scena amplasată în Piața Unirii. Înscrierile se fac pe adresa de e-mail oradeaturism@gmail.com începând de azi, 25 octombrie și până în 17 noiembrie 2016 inclusiv.

Concertele cu tematică de iarnă vor putea fi susținute în perioada 2 decembrie – 24 decembrie 2016, în intervalul orar 18.00 – 20.00, grupurile având la dispoziție toată logistica necesară (scenă acoperită, sistem de sunet și lumini etc.). Vă rugăm să menționați în cerere: numărul de persoane care urcă pe scenă, data preferată pentru susținerea concertelor de colinde și timpul necesar alocat. În situația în care data solicitată este foarte aglomerată, vă vom propune o altă zi.

Ediția a doua a Târgului de Crăciun Oradea își va deschide porțile în data de 30 noiembrie, în Piața Unirii, într-un decor de poveste, atent amenajat pentru a aduce magia sărbătorilor de iarnă în sufletele vizitatorilor.

Târgul de Crăciun Oradea este organizat de Primăria Municipiului Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR), în Piața Unirii, pe perioada 30 noiembrie – 31 decembrie.

 

Ne găsiți și pe Google News