Genele hotarasc ce trebuie sa mancam, sustine nutritionistul Ramona Tomuta
Sanatate

Genele hotarasc ce trebuie sa mancam, sustine nutritionistul Ramona Tomuta

Putem consuma alimente pentru a preveni bolile la care suntem predispusi, printr-o simpla proba ADN se pot crea planuri de alimentatie personalizate menite sa ne ajute sa prevenim anumite boli la care suntem predispusi.

Nutrigenomica este un domeniu prin care se arata functionarea genelor si cum sunt ele influentate de catre produsele alimentare pe care le consumam. Un plan de nutritie optim poate fi elaborat in functie de informatiile generate de testele genetice, un program personalizat poate duce la o scadere in greutate de 2,5 ori mai mare. Cu totii suntem diferiti, prin urmare, este foarte important sa identificam care ne sunt slabiciunile genetice si cum sa ne folosim de avantajele genetice pentru a duce o viata lunga si sanatoasa.

Cu un plan de alimentatie corect se pot dezactiva unele gene si activa altele. In ceea ce priveste greutatea corporala alimentatia joaca un rol vital in activarea si dezactivarea genelor. De exemplu, o nouă descoperire genetică atestă faptul că acumularea de grăsime se datorează genei obezității. 

In functie de analiza genetica a mostrei de saliva, se evalueaza profilul genetic propriu si se elaboreaza un program de pierdere in greutate personalizat care sa va ajute sa pierdeti rapid si eficient in greutate, dar si sa va mentineti, fara efort, greutatea dorita.

Află despre cum poți scăpa de kilogramele în plus, odată pentru totdeauna, prin dezactivarea genei obezității!

Testul GenoSlim este un test stiintific, personalizat, care se recolteaza prin tampon bucal, unic in Romania.

Cu GenoSlim Full Nutrition primiti:

  • Evaluare si consultanta initiala;
  • Testul genetic;
  • O luna de dieta in asteptarea rezultatului testului genetic;
  • Dieta in functie de profilul genetic: plan de 4 saptamani aplicat;
  • Consiliere nutritionala timp de 8 sapatamani si suport ulterior.

Genetica iti poate schimba viata!

Daca te simti frustrat pentru ca mereu esti la dieta, POT SA TE AJUT, programeaza-te la testarea genetica – testul de nutrigene GenoSlim pentru a stabili planul tau de nutritie personalizat.

Obtine acum silueta dorita, alege sanatatea si starea de bine!

Detalii suplimentare si programari pe site-ul www.plandealimentatie.ro

sau la telefon:

  • 0743 898791 – Ramona Tomuta
  • Cabinet de nutritie
  • Str. Iuliu Maniu, nr.52, Oradea
loading...