Bihorul își cheamă eroii: până în 22 mai aceştia se pot înscrie ca înotători sau ambasadori la Swimathon 2017
Evenimente

Bihorul își cheamă eroii: până în 22 mai aceştia se pot înscrie ca înotători sau ambasadori la Swimathon 2017

chilipirul-zilei.ro/
22 proiecte vor să facă Bihorul mai bun, prin Swimathon Oradea 2017, în data de 27 mai 2017, de la ora 10, la Bazinul „Ioan Alexandrescu”.

Înotătorii individuali și echipele de înotători sunt invitați să fie primii fundraiseri ai cauzelor preferate. Pentru a înota pentru acestea, doritorii trebuie să se înscrie AICI.  Inotătorii vor avea o pagină proprie pe care vor putea urmări fondurile atrase, sumele fiind contabilizate automat în contul proiectelor alese.

Pentru a deveni realitate, cele 22 de proiecte au nevoie de cât mai mulți ambasadori. Aceștia se pot înscrie AICI

La rândul lor, ambasadorii îşi vor putea invita prietenii să îi susțină în demersul lor inimos și vor putea să urmărească pe pagina creată automat pentru ei sumele pe care au reușit să le mobilizeze, acestea fiind de asemenea contabilizate automat în contul proiectelor alese.

decathlon.ro

Proiectele din acest an acoperă toate domeniile de interes ale bihorenilor:  educațional, medical, social, ecologic, cultural, artistic. Pentru a afla detalii despre toate cele 22 de proiecte, accesați link-ul 

Anul trecut, 322 de înotători și peste 900 de susținători au transformat în realitate cele 18 proiecte de inimă ale comunităţii noastre. Împreună vrem ca în acest an să fim mai mulţi, mai buni, mai fericiţi.