Foto | Vantul din aceasta noapte a doborat mai multi copaci in localitatile Budureasa, Pestis si Izbuc din judetul Bihor
Stiri Bihor

Foto | Vantul din aceasta noapte a doborat mai multi copaci in localitatile Budureasa, Pestis si Izbuc din judetul Bihor

În dimineața zilei de luni și în cursul nopții de duminică spre luni, 27 februarie a.c, pompierii militari bihoreni au intervenit pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice periculoase, manifestate la nivelul județului, acționând pentru degajarea mai multor arbori căzuți pe carosabil.

Astfel, în noaptea de duminică spre luni, pompierii Secției Beiuș au intervenit pe DJ 764 A, pe raza comunei Budureasa, unde au acționat pentru îndepărtarea a șapte copaci prăbușiți pe carosabil.

În dimineața zilei de luni, în jurul orei 05.55, pompierii militari din cadrul Stației Aleșd au degajat un arbore căzut pe carosabil, în localitatea Peștiș, iar în intervalul orar 06.47 – 07.45, echipajele Stației de Pompieri Ștei au  îndepărtat copacii căzuți pe DJ 764 E, pe raza localității Izbuc, comuna Cărpinet.

În urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, în dispeceratul ISU Bihor, azi, 27 februarie, în jurul orei 09.20, echipajele de pompieri ale Stației Ștei au fost mobilizate pentru îndepărtarea unor arbori căzuți pe carosabil, între Cărpinet și Izbuc.

Reamintim că județul Bihor se află până în data de 27 februarie, ora 15.00, sub incidența unei atenționări meteorologice COD GALBEN de ninsori, respectiv a unei avertizări COD PORTOCALIU, în zona de munte.

Ne găsiți și pe Google News