Foto | Se sapă rampa dinspre zona centrală la pasajul din dreptul Pieței Cetate. Stadiul fizic al lucrărilor, în acest moment, este de 70%.
Stiri Oradea

Foto | Se sapă rampa dinspre zona centrală la pasajul din dreptul Pieței Cetate. Stadiul fizic al lucrărilor, în acest moment, este de 70%.

Se sapă rampa dinspre zona centrală la pasajul din dreptul Pieței Cetate și au  început lucrările de decopertare în vederea realizării drumurilor, precum și amenajarea parcării din str. Mihail Kogâlniceanu.

Stadiul fizic al lucrărilor, în acest moment, este de 70%.


Citeste si: Parcarea din spatele Oradea Plaza se modernizeaza


Până acum a fost turnată placa de suprabetonare care este situată deasupra celor 28 de grinzi ale pasajului. Constructorul a turnat elevația (pereții) pasajului aferenți rampei dinspre Nufărul și din zona mediană a pasajului. Finalizarea lucrărilor va fi corelată cu breteaua care va fi realizată dinspre str. Evreilor Deportați înspre str. Dimitrie Cantemir.

Proiectul face parte din obiectivul de investiții „Coridor de mobilitate urbană durabilă în Piața Emanuil Gojdu din Oradea – Etapa II”, fiind implementat de Primăria Municipiului Oradea prin Direcția de Management Proiecte cu Finanțare Internațională.

Lucrările sunt executate de asocierea formată din S.C FREYROM S.A – lider de asociere, S.C.PROCONS GROUP S.R.L, S.C METABET CF S.A și SC LEKO CONSTRUCT S.R.L. Valoarea lucrărilor este de 32.610.187,17 lei fără TVA.

Ne găsiți și pe Google News