Foto | Incendiu in curtea societatii Tiger Amira de pe strada Garoafei din Oradea, in aceasta dimineata
Stiri Oradea

Foto | Incendiu in curtea societatii Tiger Amira de pe strada Garoafei din Oradea, in aceasta dimineata

Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, în jurul orei 10.30, la fața locului fiind mobilizați în cel mai scurt timp, pompierii Detașamentului 1 Oradea.

În momentul sosirii forțelor de intervenție, ardeau, cu flacără deschisă și degajări mari de fum, deșeuri depozitate în curtea firmei, existând riscul propagării incendiului la o clădire din imediata proximitate a focarelor.

Pompierii militari au stins incendiul în mai puțin de 10 de minute, însă, dată fiind cantitatea mare de deșeuri aflate în locul respectiv, au continuat să acționeze pentru căutarea eventualelor focare ascunse, precum și pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului, până în jurul orei 12.00.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, generat de scântei provenite de la un aparat de tăiere/sudură.

Incendiul s-a soldat cu arderea unei cantități însemnate de deșeuri nereutilizabile, depozitate pe o suprafață de circa 20 de metri pătrați.

Ne găsiți și pe Google News