Foto | Cosuri antivandalism, montate de Primaria Oradea, in mai multe locatii din oras
Stiri Oradea

Foto | Cosuri antivandalism, montate de Primaria Oradea, in mai multe locatii din oras

52 de coșuri din beton pentru deșeuri stradale au fost montate în mai multe locații de pe raza municipiului, ele fiind rezistente la intemperii și vandalizare.

Coșurile din beton au trebuit să corespundă exigențelor sub aspectul asigurării confortului urban, funcționalității, esteticii și durabilității, în vederea îmbunătățirii serviciului de salubrizare și a condițiilor de colectare a deșeurilor stradale.

Acestea au fost montate în zone periferice, mai aglomerate și expuse la vandalism, în stațiile de autobuz. Zonele în care au fost amplasate sunt: Ștefan cel Mare, Matei Corvin, Calea Clujului, Războieni – Seleușului, Calea Aradului, Louis Pasteur, B-dul Dacia (capătul înspre Densusianu), str. Podului.

Coșul pentru deșeuri este realizat din beton armat cu plasă de 5 mm și este îmbrăcat în marmorom, având greutatea de 160 kg și un volum de 60 l. Capacul din oțel, vopsit în câmp electrostatic, este prevăzut cu scrumieră. Acesta este prevăzut și cu un blocator care controlează deschiderea coșului pentru ridicarea deșeurilor depozitate.

Firma  care a asigurat furnizarea și montarea coșurilor este S.C Clemas Biastel, valoarea totală a acestora fiind de 62.400 lei.

Ne găsiți și pe Google News