Ce TV Samsung să alegi în 2023?
Diverse

Ce TV Samsung să alegi în 2023?

Televizoarele Samsung, în general, sunt foarte versatile și pot oferi o calitate a imaginii de la bună la excelentă. Samsung este cunoscut pentru modelele sale cu ecran LED care au, de obicei, caracteristici excelente în orice mod este folosit televizorul. Samsung și-a prezentat noile televizoare Neo QLED în 2021, ceea ce reprezintă o îmbunătățire față de gama lor QLED tradițională.

De ce? Pentru că introduce iluminarea de fundal Mini LED. Combinată cu stratul de puncte cuantice, televizoarele lor de ultimă generație oferă o calitate excelentă a imaginii.

Majoritatea mărcilor tv, inclusiv Samsung, vor începe să-și lanseze noile modele din 2023 în curând, așa că asigură-te că știi totul despre ele înainte de achiziție. Dacă dorești să afli mai multe despre ce a planificat Samsung pentru 2023, consultă pagina lor cu gama de televizoare 2023.

TV Samsung S95B OLED

Samsung S95B OLED este cel mai bun televizor Samsung apărut până în prezent, conform specialiștilor în tehnologie. Este parte din gama Samsung 2022 și primul televizor OLED de la Samsung în mulți ani. Este puțin diferit de televizoarele OLED foarte populare, deoarece folosește o lumină de fundal OLED albastră cu un strat de filtru cu puncte cuantice.

Acest lucru îi permite să afișeze o gamă mult mai largă de culori decât panourile OLED tradiționale, iar culorile devin mai strălucitoare în general. Astfel, te bucuri de o imagine mai vibrantă și realistă.

La fel ca majoritatea televizoarelor Samsung, este plin de funcții pentru gameri, inclusiv suport pentru jocuri 4k. De asemenea, este prevăzut cu o funcție de rată de reîmprospătare variabilă, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru gameri.

Din păcate, deși acceptă HDR10+, ca toate televizoarele Samsung, nu acceptă Dolby Vision, cel mai utilizat format HDR cu servicii de streaming. Însă acesta dispune de suport eARC, care permite să transmiți semnale Dolby Atmos către o bară de sunet sau un receptor compatibil.

TV Samsung QN90B QLED

După afirmațiile experților în tech, este cel mai bun televizor Samsung de gamă medie superioară, alături de Samsung QN95B QLED, care este, practic, același televizor cu o cutie de conexiune externă. Este televizorul LED 4k de top al Samsung pentru 2022.

Are o iluminare de fundal Mini LED impresionantă, pentru a crește aspectul luminilor mici și a îmbunătăți calitatea scenelor întunecate. Este un televizor excelent în general, cu o selecție grozavă de funcții, așa că poate mulțumi pe toată lumea.

Totuși, nu este la fel de bun ca modelul descris mai sus în ceea ce privește culorile închise. Pe de altă parte, este o alegere mai bună pentru vizionarea emisiunilor în camere luminoase, deoarece are o manevrare fantastică a reflexiei. În plus, are o luminozitate excelentă pentru a combate strălucirea. Astfel, vizibilitatea nu este o problemă nici măcar în cele mai luminoase încăperi.

De asemenea, vine cu tehnologia „Ultra Viewing Angle” de la Samsung, care oferă un unghi de vizualizare bun. El este excelent pentru camere largi, deoarece imaginea rămâne consistentă atunci când este privită din lateral.

TV Samsung Q80/Q80B QLED

Dacă dorești un dispozitiv cu o calitate a imaginii extraordinară, și la un preț accesibil, Samsung Q80/Q80B QLED este cel mai bun televizor Samsung de gamă medie.

Acesta este un televizor bun în general, cu luminozitate excelentă și o respingere decentă a reflexiei. Astfel, funcționează bine într-o zonă de locuit luminoasă.

Spre deosebire de majoritatea televizoarelor de gamă medie, are și un unghi larg de vizualizare, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru camerele mari. Din păcate, acest unghi de vizualizare mai larg vine în detrimentul contrastului, așa că nu construiește o imagine la fel de bună ca modelele detaliate anterior.

La fel ca majoritatea televizoarelor Samsung și acesta are funcții excelente în modul de joc. Toate cele patru porturi HDMI acceptă lățimea de bandă HDMI 2.1 pentru jucătorii care folosesc console. Mai mult, rulează versiunea 2022 a interfeței inteligente Tizen OS, care are o selecție imensă de aplicații de streaming și o interfață ușor de utilizat.

Alege și tu un TV Samsung care să redea imaginile la cea mai înaltă calitate și bucură-te de timpul liber.

P.S: Dacă vrei variante mai ieftine pentru televizoarele smart, aruncă o privire printre TV-urile Philips.

Ne găsiți și pe Google News