Foto | CJ Bihor inchiriaza food truck-urile pentru promovarea produselor traditionale la Targul de Pasti Oradea
Stiri Bihor

Foto | CJ Bihor inchiriaza food truck-urile pentru promovarea produselor traditionale la Targul de Pasti Oradea

Agenția de Dezvoltare Durabilă Bihor, din subordinea Consiliului Județean Bihor, a lansat procedura de închiriere pentru cele patru food truck-uri achiziționate cu scopul promovării produselor tradiționale, pentru participarea la Târgul de Paști din Oradea.

Târgul va avea loc în perioada 7-17 aprilie, în Cetatea Oradea.

Două autorulote pot fi utilizate pentru produse precum mezeluri și brânzeturi, una pentru panificație și patiserie și una pentru produse precum conserve, băuturi alcoolice și non-alcoolice (de exemplu, sortimente de vinuri locale, bere artizanală, pălincă, etc.).

Se pot înscrie în procedura pentru închirierea autorulotelor operatorii economici din județul Bihor care dețin un certificat de producător local. Înscrierile se fac până pe 26 martie, iar la solicitarea celor interesați, acestea pot fi vizitate.

Comercianții trebuie să respecte cu strictețe, în fiecare zi a evenimentului, programul agreat cu organizatorul în cadrul evenimentului, precum și orarul de funcționare, și să se asigure că vor avea cantități suficiente de produse pentru a fi puse în vânzare pentru întreaga perioadă a Târgului.

Printre obligațiile comercianților se numără:

  • să dețină documente de proveniență și de conformitate a calității pentru toate produsele vândute;
  • să asigure expunerea estetică a produselor și afișarea în mod vizibil a prețurilor care nu pot fi modificate pe durata evenimentului.

Prețul de închiriere (taxa de închiriere) și ocupare a food truck-urilor pentru activitățile comerciale desfășurate în cadrul evenimentului este următorul:

  • 150 RON /comerciant/food truck/zi + T.V.A.
  • 5.000 lei /comerciant/food truck garanție percepută pentru eventuale daune produse de către comerciant în defavoarea proprietarului (distrugeri, neprezentare, etc.)
  • 400 lei + T.V.A. taxa de instalare. Taxa acoperă instalarea food truck-ului și racordarea acestuia la utilități. Consumul de curent va fi contorizat pentru fiecare amplasament și se va achita la încheierea evenimentului pe baza citirii contoarelor.
  • Consumul de electricitate pe baza citirii contoarelor puse la dispoziție de proprietar/organizator.
  • Pentru zilele de preluare a amplasamentului și predare a acestuia (6.04, respectiv 18.04), nu se vor percepe tarife.

În cazul în care vor exista mai multe solicitări pentru același amplasament, departajarea se va face prin licitație, ce urmează a fi organizată de către A.D.D. Bihor în data de 27 martie, ora 11:00. Licitația se va desfășura după regula licitației competitive. Câștigătorul stabilit va fi cel care oferă prețul cel mai mare și care corespunde cerințelor proprietarului din punct de vedere estetic și a produselor comercializate.

Detaliile privind regulamentul și documentele necesare înscrierii pot fi consultate aici, pe website-ul Consiliului Județean Bihor.

Ne găsiți și pe Google News