Forum antreprenorial, organizat de studentii de la ASEO si moderat de Mihaela Tatu
Educatie

Forum antreprenorial, organizat de studentii de la ASEO si moderat de Mihaela Tatu

Mihaela-Tatu---Forumul-Antreprenorial-10.05.2016După o pauză binemeritată cu ocazia sărbătorilor pascale, în care am avut răgaz să ne tragem sufletul, am revenit cu forțe proaspete și dornici de a descoperi noi oportunități, astfel, avem plăcerea să vă înștiințăm că șirul de evenimente marca Asociația Studenților Economiști din Oradea (ASEO) continuă.

Cel mai așteptat eveniment de către tânăra generație, Forumul Antreprenorial, v-a debuta miercuri, 10 mai 2017, cu o nouă ediție, cea de-a trei-a la număr pe anul acesta. 

După două ediții în care am avut ocazia de a descoperi noile tendințe în mediul online,  modalități eficiente de comunicare dar și de a participa la dezbateri ale unor subiecte de actualitate, de această dată membri asociației studențești au avut grijă să aducă un invitat special.

 Doamna Mihaela Tatu, a răspuns pozitiv inițiativei tinerilor studenți economiști și ne va onora cu prezența la această ediție. Fiind o ediție de colecție, tema aleasă este una inedită și captivantă în același timp, și anume “Implicarea și Comunicarea în Educație”

Începând cu ora 16:00, toți cei care sunt interesați și dornici de a descoperi care este cheia spre o educație aleasă, dacă este sau nu important să fii un tânăr implicat dar și alte informații esențiale întâlnite în mediul de business, sunt așteptați în Aula Magna a Universității din Oradea.

De precizat este faptul că intrarea este gratuită iar accesul la eveniment se face pe baza înscrierii accesând link-ul

Mihaela Tatu s-a făcut remarcată în urmă cu 22 de ani, când și-a început cariera la un post de radio, fiind desemnată cea mai bună voce radiofonică feminină, urmând mai apoi să își continue cariera în televiziune, fiind recunoscută ca celebra prezentatoare a emisiunii “ De 3x femeie”. De 6 ani este trainer acreditat ANC în Tehnica și Arta Livrării Discursului.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina de facebook . Membri Asociației Studenților Economiști din Oradea vă așteaptă într-un număr cât mai mare.

Citeste si: Studentii economisti, din Oradea, organizeaza „ASEO Movie Nights”, pentru studenti si elevi

Ne găsiți și pe Google News