Firmă de IT din Oradea pe punctul de a câştiga cea mai importantă competiţie de business din Europa
Economic

Firmă de IT din Oradea pe punctul de a câştiga cea mai importantă competiţie de business din Europa

noriel.ro
Compania de IT Qubiz, având birouri în Oradea şi Cluj-Napoca, reprezintă România în cadrul celei mai importante competiţii de business de pe continent: European Business Awards.

Cronologie:

  • Înscrierea. În vara lui 2016 Qubiz a fost invitată, alături de alte 34000 de companii din 34 de ţări din Europa, să se înscrie la European Business Awards
  • Nominalizarea. În toamna trecută firma a fost nominalizata pentru titlul “The ELITE Award for Growth Strategy of the Year” şi invitată să meargă mai departe în competiţie alături de o selecţie de 800 de companii. Nominalizarea s-a acordat pentru creşterea business-ului din ultimii 4 ani: numarul de angajati ai Qubiz a crescut cu 210%, de la 40 la 125, iar cifra de afaceri a crescut cu mai bine de 250%.
  • Prima etapă de votare. În această etapă, firmele selectate din fiecare ţară au fost invitate să-şi facă un video de prezentare şi să concureze între ele pentru a obţine cele mai multe voturi. Filmuleţul creat de cei de la Qubiz a obţinut cele mai multe voturi, firma fiind desemnată National Public Champion pe România.
  • A doua etapă de votare (finala). Din postura de National Public Champion, Qubiz concurează cu reprezentantele celorlalte 33 de ţări pentru obţinerea titlului de European Public Champion.

Filmuleţul creat de Qubiz este uşor atipic, folosindu-se de umor şi autoironie, reflectând astfel atmosfera din companie. El poate fi VOTAT aici: VOTE FOR QUBIZ 

decathlon.ro

Firma înfiinţată în 2008 de antreprenorul Marcel Anghel, pe lângă ascensiunea în cadrul European Business Awards, a intrat şi în topul celor de la Financial Times. Este vorba de FT 1000 Europe’s Fastest Growing Companies, unde Qubiz s-a clasat pe locul 184, fiind prima între companiile din România.

Qubiz este specializată pe outsourcing in IT oferind servicii cu valoare adăugată mare companiilor din vestul Europei, cu preponderenţă din Marea Britanie, Olanda, Germania şi SUA.