„Fii profesor de nota 10” – eveniment dedicat profesorilor din județul Bihor
Educatie

„Fii profesor de nota 10” – eveniment dedicat profesorilor din județul Bihor

Fii profesor de nota 10” este evenimentul dedicat profesorilor din județul Bihor care doresc să obțină excelența în actul de predare, atât în format fizic cât și online. Această întâlnire va avea loc la Biblioteca Județeană Gheorghe Șincai, din str. Armatei Române nr. 1/A, corp C, vineri 10 septembrie, orele 14:30, în sala Amfiteatru.

Întâlnirea vine să propună metode alternative de expunere a tematicii cursurilor, în manieră eficientă, interesantă și interactivă, bazată pe feedback și încredere. De asemenea vor fi prezentate modalitățile de interacțiune ale bibliotecilor cu beneficiarii, în condițiile restricțiilor specifice perioadelor de pandemie.

Evenimentul este organizat de Biblioteca Județeană Gheorghe Șincai în colaborare cu Oradea Toastmasters – clubul de Public Speaking & Leadership.

Să ne aducem aminte că educator este cel care educă, nu cel care (temporar) ocupă funcția. Astfel, educația este rodul efortului propriu, cu ajutorul mentorului ce ar trebui să fie Măria Sa – Profesorul.

interlink.ro

Tocmai de aceea, Biblioteca Județeană stă la dispoziția educatorilor și a celor ce se auto-educă trecându‑i pragul, pentru a se umple de cuvinte și folos.

 Foarte curând va (re)începe școala. Pe lângă elevi, uneori e bine ca și profesorii să stea în bancă. Măcar din când în când!

Datorită numărului limitat de locuri (40), vă rugăm să vă înscrieți pe acest formular (link): https://forms.gle/kfESzfpsJ9vxieSe6

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News