Festivalul Medieval Oradea se va desfasura in perioada 7-9 iulie 2023. Incep pregatirile si inscrierile pentru comercianti
Evenimente

Festivalul Medieval Oradea se va desfasura in perioada 7-9 iulie 2023. Incep pregatirile si inscrierile pentru comercianti

În perioada 7-9 iulie 2023, Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Oradea organizează o nouă ediție a Festivalului Medieval Oradea!

3 zile de festival, sute de cavaleri, luptători și personaje medievale din țară și de peste granițe, reconstituiri spectaculoase de bătălii istorice, muzică LIVE, meșteșuguri și tradiții, jonglerii cu foc, într-o locație învăluită de istorie și legende – Cetatea Oradea.

Pregătirile pentru festival sunt în toi iar perioada de înscriere pentru închirierea amplasamentelor din cadrul evenimentului a început. Sunt invitați să participe producătorii de bucate tradiționale, dulciuri sau alte specialități, meșteri populari, artizani de suveniruri și articole hand made, în perioada 7-9 iulie, în Cetatea Oradea.

Perioada de înscrieri este 15 – 28 iunie 2023, ora 12:00.
Pentru a depune o cerere de participare, doritorii trebuie să urmeze toți pașii din formularul de înscriere disponibil online, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (informații despre companie, produsele comercializate, informații cu privire la persoana de contact, etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat și puterea instalată necesară funcționării.

Sunt disponibile:
– 30 (treizeci) de standuri din lemn pentru agenți economici din sectoarele alimentar și non-alimentar;
– 14 (patrusprezece) amplasamente construcție proprie tip food-truck;
– 2 (două) amplasamente de tip cafea de specialitate
– 4 (patru) locații pentru bar;
– 3 (trei) locații pentru vin;
– 1 (una) locația pentru cidru;
– 2 (două) locații pentru cozonac secuiesc.
– 1 (una) locația pentru bere artizanală.
Atracții și ateliere:
– 2 amplasamente de tip pictură pe față (construcție proprie)
– 8 amplasamente atracții
o 2 atracții de tip carusel de mari dimensiuni
o 2 atracții de tip carusel de mici dimensiuni
o 2 atracții jocuri de societate
o 1 atracție trambulină
o 1 atracție atelier pictură
Înscrierile se fac online pe site-ul www.festivalulmedievaloradea.ro în perioada 15 iunie – 28 iunie 2023 (ora 14:00).

Pentru a depune o cerere de participare, comercianții vor trebui să urmeze toți pașii din formularul de înscriere care va fi disponibil online, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (denumire companie și informații cu privire la persoana de contact, etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat. Înscrierea nu poate fi realizată fără luarea la cunoștință și acceptarea condițiilor regulamentului evenimenului Festivalul Medieval Oradea.

Ne găsiți și pe Google News