Festivalul Baroc, organizat de Facultatea de Arte Oradea, la editia a III-a
Cultura

Festivalul Baroc, organizat de Facultatea de Arte Oradea, la editia a III-a

Trei evenimente dedicate barocului vor fi organizate de Facultatea de Arte din cadrul Universitatii Oradea, incepand de astazi, dupa cum urmeaza:

Happening

Festivalul Baroc, ediția a III-a, organizat de Departamentul Muzică al Facultății de Arte, începe marți, 16.05.2023, cu un Happening Baroque. De la ora 14:00, în clădirea nouă a Departamenului Muzică, studenții de la specializările Interpretare muzicală – Instrumente și Modă – Design vestimentar vor recrea o frântură din amosfera barocă prin lucrări muzicale specifice perioadei și creație vestimentară în stil, realizată ad-hoc.

Conferința

Marți 16.05.2023 de la ora 18:00 Departamentul Muzică vă invită la Conferința online susținută de Conf. univ. dr. habil Mirela Țârc cu tema: Dansul și cântecul valah în Barocul transilvan. Link de conectare: https://us02web.zoom.us/j/81486444153?pwd=ZWFlQlRaTW9PSGpUVzBzd3YyamF6dz09#success

Concert Vocal Instrumental

Concertul vocal-instrumental din 31.05.2023 care va avea loc la Biserica romano-catolică Sf. Ladislau începând cu ora 17:00 încheie ediția a III-a a Festivalului Baroc. În program lucrări de Antonio Vivaldi, Michel Corrette, Tommaso Giordani, Antonio Caldara, Georg Friedrich Handel, Johann Sebastian Bach, Tomaso Albinoni.

Intrarea este liberă.

Ne găsiți și pe Google News