Femeile liberale din Bihor s-au reunit la Vartop, la „Scoala Politica a OFL Bihor”
Politica

Femeile liberale din Bihor s-au reunit la Vartop, la „Scoala Politica a OFL Bihor”

chilipirul-zilei.ro/
Organizatia Femeilor Liberale din Bihor, a organizat, la sfarsit de saptamana, o scoala politica de toamna, la care au participat  85 de femei liberale din Oradea judetul Bihor, invitati speciali, precum europarlamentarii PNL Siegfried Mureșan si Daniel Buda, Florica Chereches, deputat PNL Bihor si presedinte al Organizatiei Femeilor Liberale, Mircea Malan, viceprimar al Oradiei si o serie de traineri si speakeri din tara.

Școala de pregătire politică coordonată de birourile Organizațiilor Femeilor Liberale din Bihor și Oradea a avut loc în cadrul Hotel Cristalin din Vârtop, în perioada 9-11 noiembrie 2018. Evenimentul a reunit 85 de participante, doamne liberale din județul Bihor, care au avut ocazia să își definească și să își dezvolte abilitățile de lideri autentici.

Au fost prezenți europarlamentarii Daniel Buda și Siegfried Mureșan care au vorbit despre provocările și realizările prezentului mandat și strategiile avute în vedere pentru viitoarele alegeri europarlamentare.

Sesiunile de training au fost coordonate de Codrin Morariu – director Fast & Track având ca temă “Leadership-ul în relațiile interumane. Comunică și influențează.” și Alice Pop (Ratis) -director NDI România care a abordat subiecte precum “Echipa, motorul unei organizații eficiente” și “Cum să ne mobilizăm pentru o campanie de succes”.

decathlon.ro

Florica Cherecheș, președinte a Organizației Femeilor Liberale din România, a pus accentul pe importanța participării femeilor în viața politică și a coeziunii de grup necesară pentru atingerea obiectivelor. De asemenea, Mircea Mălan, viceprimar al orașului Oradea, a prezentat “Modalități de abordare în politica românească. Mecanisme și consecințe”.

Un moment de referință a evenimentului a fost premierea femeilor liberale pentru multiplele proiecte și inițiative avute în anul aniversar al Centenarului – 2018, fiind oferite diplome și distincții pentru excelență și implicarea activă în politica liberală.

Din partea Biroului Executiv a OFL România au onorat prin prezență Mihaela Șoneriu (BV) – primvicepreședinte, Mihaela Suciu (CJ) – primvicepreședinte, Dana Crișan (SJ) – vicepreședinte și Anișoara Mihali (MM), prietene vechi a OFL Bihor.

Organizatoarele evenimentului mulțumesc tututor celor care și-au adus contribuția la realizarea acestui proiect de succes, care va fi reluat și pe viitor.