Femeia din Ineu, care si-a omorat tatal cu un cutit, a fost trimisa in judecata
Stiri Bihor

Femeia din Ineu, care si-a omorat tatal cu un cutit, a fost trimisa in judecata

Intr-un comunicat primti de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor, acestia informeaza ca procurorii din cadrul al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv a inculpatei C.E.E., în vârstă de 34 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie, faptă prevăzută de art. 199 alin.1 C.pen. rap. la art.188 alin. 1 din Cod penal.

În fapt, în data de 10 august 2023, în jurul orelor 13:10, în timp ce se afla la domiciliul situat în com. Ineu, sat Ineu, pe fondul unui conflict spontan cu părinții săi, i-a aplicat tatălui sau C.I.G., două lovituri cu un cuțit având lama de 14 cm lungime și o lățime de 2,5 cm., în zona toracelui-hemitorace stâng, cu consecința secționării aortei descendente, provocându-i leziuni ce au condus la decesul acestuia după o scurtă perioadă de timp datorită hemoragiei interne.

Citeste si: O femeie de 34 de ani din Ineu, judetul Bihor, si-a omorat tatal dupa o cearta in familie

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Bihor cu propunerea de a se menţine măsura arestului preventiv dispus în cauză.

La efectuarea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor – Serviciul de Investigaţii Criminale.
Facem precizarea că trimiterea în judecată reprezintă, conform prevederilor Codului de procedură penală, o etapă a procesului penal ce constă în finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă în vederea judecării cauzei, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Ne găsiți și pe Google News