Fanii Nirvana pot urmarii trupa Nirvana tribute numită „Evermind” la Oradea, pe 23 martie
Evenimente

Fanii Nirvana pot urmarii trupa Nirvana tribute numită „Evermind” la Oradea, pe 23 martie

Evermind este un grup muzical maghiar care s-a remarcat prin interpretarea cover-urilor trupei emblemă a anilor ’90, Nirvana. Cu un sound autentic și o energie contagioasă, membrii formației reușesc să recreeze atmosfera grunge a acelei perioade, captivând publicul deopotrivă cu versiunile fidele ale pieselor originale și cu momentele de improvisație și reinterpretare.

Înființat în 2019 la Debrecin, Evermind a fost inspirat de moștenirea muzicală a trupei Nirvana și a început să își facă cunoscută prezența pe scenele din Ungaria, bucurându-se de un succes rapid și de aprecierea criticilor. Cu membrii talentați și pasionați de muzică, grupul a reușit să își construiască un public fidel și să se impună ca unul dintre cei mai reprezentativi interpreți ai pieselor lui Kurt Cobain.

De-a lungul anilor, Evermind a susținut concerte în diverse orașe din Ungaria, iar acum vine pentru a doua oara in Romania, la Oradea. Cu un repertoriu variat și cu o abordare creativă a pieselor Nirvana, grupul a reușit să aducă în prim-plan mesajul profund și emoțiile intens transmitate de formația de origine.

Într-o epocă în care nostalgia pentru anii ’90 este tot mai puternică, Evermind reprezintă un omagiu adus uneia dintre cele mai influente trupe de rock alternativ din istorie. Cu un sunet puternic și o prezență scenică captivantă, membrii formației reușesc să captiveze publicul și să îi transporte într-o călătorie muzicală plină de energie și pasiune.

Pentru fanii trupei Nirvana sau pentru cei care doresc să descopere sau să redescopere muzica lor, Evermind este un grup de urmărit și de susținut. Prin interpretarea lor autentică și pasionată a pieselor Nirvana, acești tineri muzicieni reușesc să aducă în prezent magia și forța muzicii grunge, demonstrând că mesajul și impactul trupei rămân la fel de puternice și de relevante și în zilele noastre.

Evenimentul va avea loc in Pub-ul „Lokal” de pe strada Aurel Lazar nr. 1, in data de 23 martie

Ne găsiți și pe Google News