Fa-ti o poza cu rama “Bradul Copiilor”, susținand activitățile copiilor din centrele de zi
Diverse

Fa-ti o poza cu rama “Bradul Copiilor”, susținand activitățile copiilor din centrele de zi

Din data de 16 decembrie 2016 vizitatorii Târgului de Crăciun din Oradea au avut posibilitatea de a se fotografia cu rama Bradul Copiilor lângă bradul din centrul târgului.

Persoanele care doresc o amintire de la Târgul de Crăciun îi pot găsi pe voluntarii Bradul Copiilor până vineri, 23 decembrie 2016, în intervalul orar 17.00 – 20.00. Pentru o donație de 2 lei vizitatorii Târgului pot găsi fotografia în format digital pe pagina de Facebook: Bradul Copiilor iar pentru o donație de 10 lei pot primi fotografia tipărită. Fotografiile tipărite se ridică a doua zi de la Căsuța InfoPoint.

Această campanie este organizată de Asociația Caritas Eparhial Oradea și se desfășoară în parteneriat cu Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și din Regiune.

Banii adunați în urnele Bradul Copiilor vor susține activitățile copiilor din centrele de zi și familiile acestora și în primele luni ale noului an. Este nevoie de muncă și grijă continuă pentru ca acești copii să devină adulții responsabili de mâine!