Expoziție de arte vizuale, a unor tineri artisti, in Cetatea Oradea
Cultura

Expoziție de arte vizuale, a unor tineri artisti, in Cetatea Oradea

noriel.ro
La Galeria de Artă din cadrul Cetății Oradea, corpul C, va avea loc, în perioada 23 februarie – 23 martie 2018, expoziția de arte vizuale „INTERIOR”, a grupului de tineri artiști din cadrul ATELIER 35.

Vernisajul va avea loc vineri, 23 februarie 2018, ora 18:00. Evenimentul este organizat de către UAPR Filiala Oradea, în parteneriat cu  Primăria Municipiului Oradea, iar ca participanți cu lucrări îi vom avea pe următorii artiști: Raluca Avrămuț, Mădălina Baciu, Maria Bronț, Cristina Costolaș, Bogdan Demeter, Teréz Matza, Andreea Anamaria Meza, Adelina Pasc, Adela Popp, Horea Sălăgean, Corina Stanciu și Diana Suiugan.

Invitată în calitate de critic de artă, drd. Milena Augusta Pop spune despre această expoziție: ”INTERIOR” este Oradea privită la nivelul cultural din cadrul deschis spre experiment al organizației de tineret de artiști. Expoziția fundamentează o grupare care și-a impus o activitate „Fără frontiere” și care se așează în a doua etapă în interiorul unei viziuni post-2000-iste, punctate de individualiști și trasee de creație actuale”.

orange.ro