Exclusiv online!? Prefectura anunta modificari in modul de programare la Permise si Inmatriculari
Informatii utile

Exclusiv online!? Prefectura anunta modificari in modul de programare la Permise si Inmatriculari

Instituția Prefectului jud. Bihor continuă să îmbunătățească serviciile oferite cetățenilor prin oportunitatea de a-și face rezervare exclusiv online pentru serviciile oferite de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

Acest lucru pentru cetățean înseamnă mai multă predictibilitate și încredere în serviciile prestate, precum și o însemnată economie de timp și de resurse. Experiența celor peste 27.000 de cetățeni deserviți online pe parcursul unui an, ne permite să facem următorul pas.

Începând cu data de 1 Martie 2018, programarea la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bihor va fi disponibilă EXCLUSIV prin intermediul online.

Scopul urmărit este alinierea la standardele internaționale în interacțiunea cu autoritățile și prestarea unui serviciu public de calitate, caracterizat de operativitate și un grad ridicat de civilizație. Se vor elimina complet cozile de așteptare, deoarece odată programat prin online, fiecare cetățean trebuie să se prezinte cu max. 5 min înainte de data și ora programată, fără a fi nevoie de obținerea unui alt număr de ordine. Astfel, cetățeanul va fi deservit prompt pe baza planificării și va avea o satisfacție sporită pentru că va economisi timp prețios.

Folosirea unui sistem informatic online pentru rezervarea unității de timp necesare prelucrării documentelor presupune și o responsabilitate a celor care fac rezervarea, în sensul de a respecta regulamentul afișat pe site, regulament ce creează transparență și tratament unitar pentru toți beneficiarii. Sistemul de rezervare online are un grad de complexitate redus, motiv pentru care poate fi folosit de către oricine și poate fi accesat de pe orice dispozitiv, fiind disponibil 24/24, 7 zile din 7.

Rezervarea online pentru Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bihor se face accesând site‑ul http://bh.prefectura.mai.gov.ro => Servicii Publice => Permise auto și înmatriculări => Programare online.