Excesul de viteză în trafic, sancţionat cu fermitate de poliţiştii bihoreni.
Comunicate de presa

Excesul de viteză în trafic, sancţionat cu fermitate de poliţiştii bihoreni.

Duminică, 28 mai a.c., la ora 13.00, pe D.N. 1 a fost depistat în trafic un bărbat de 28 de ani, din comuna bihoreană Vârciorog, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 163 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h.

În perioada 26 – 28 mai a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au acţionat pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic la sfârşit de săptămână, au fost aplicate 580 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 224.567 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 50 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute 11 certificate de înmatriculare, au fost constatate 15 infracţiuni şi 12 tamponări.

interlink.ro

385 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 53 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 13 pentru conducere sub influenţa alcoolului, au fost sancţionate două depăşiri neregulamentare, iar 127 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Ne găsești și pe Google News