Eveniment dedicat viitoarelor mame: “Naștere în siguranță la Maternitatea Pelican”
Sanatate

Eveniment dedicat viitoarelor mame: “Naștere în siguranță la Maternitatea Pelican”

Spitalul Pelican organizează în data de 28 februarie, ora 17:30, la 𝐇𝐨𝐭𝐞𝐥 𝐇𝐈𝐋𝐓𝐎𝐍 𝐃𝐨𝐮𝐛𝐥𝐞 𝐓𝐫𝐞𝐞 Oradea, evenimentul dedicat viitoarelor mame: “Naștere în siguranță la Maternitatea Pelican”.  

Știm că fiecare femeie are propriile îngrijorări în ceea ce privește sarcina, nașterea sau noul rol de mamă, de aceea dorim să le fim alături cu toate informațiile necesare ca sarcina să decurgă în condiții de siguranță și fiecare mamă să se bucure de o naștere fără griji.

Mămicile vor fi ghidate pas cu pas de o echipă medicală multidisciplinară din cadrul Maternității Pelican alături de care vor parcurge fiecare etapă a sarcinii, începând de la primele bătăi ale inimii fătului, până la întâlnirea cu nou-născutul și îngrijirea lui.

Participantele vor fi informate despre fiecare capitol al sarcinii: importanța efectuării screeningului prenatal în cadrul Departamentului de Medicină Materno-Fetală, nașterea naturală sau cezariana, ce presupune nașterea în condiții de siguranță, recoltarea celulelor stem la naștere, tratamente complexe și adecvate nou-născutului, indiferent de patologia nașterii acestuia și ora magică alături de ambii părinți.

La Maternitatea Pelican, viitoarele mame sunt susținute de o echipă multidisciplinară, pregătită să facă față oricăror situații neprevăzute și să le ofere toate informațiile și serviciile de care au nevoie pentru a se bucura de o naștere în siguranță. Echipa medicală a Secției de Anestezie și Terapie Intensivă asigură pacientelor consult preanestezic complet și anestezie pentru naștere naturală sau pentru cezariană astfel încât nașterea să fie blândă și fără durere.

Ne găsiți și pe Google News