E gata! Complexul de bazine didactice din Stei a fost racordat la utilitati si poate fi utilizat
Stiri Bihor

E gata! Complexul de bazine didactice din Stei a fost racordat la utilitati si poate fi utilizat

Vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Călin Gal, a participat vineri, 12 mai, la recepția finală a lucrărilor de la complexul de bazine didactice de înot din orașul Ștei, o investiție a Consiliului Județean Bihor prin Agenția de Dezvoltare Durabilă Bihor.

Au mai fost prezenți Vitalyos Barna, directorul Agenției de Dezvoltare Durabilă Bihor, Marius Dorel Cioară, viceprimarul orașului Ștei, și reprezentanți ai firmei de construcții.

S-a mai realizat o recepție parțială în luna decembrie 2022, după ce firma de construcții a finalizat lucrările propriu-zise. Primăria Ștei a racordat în acest timp noua clădire la utilități. Urmează predarea construcției în patrimoniul și administrarea Primăriei Orașului Ștei, care va stabili programul și condițiile de funcționare a bazinelor.

Complexul din Ștei are două bazine de înot didactice de dimensiuni 25×12.5 m, respectiv 6×12.5 m, cu grupuri sanitare, vestiare și tribune. Valoarea investiției este de 7.398.500 lei, TVA inclus. Lucrările au fost executate de firma Costa Voc Impex SRL.

Vă reamintim că toate cele șapte proiecte cu bazine didactice din județul Bihor au fost finalizate și recepționate. Acestea sunt în Săcueni, Nucet, Salonta, Valea lui Mihai, Beiuș, Marghita și Ștei.

Consiliul Județean Bihor, prin Agenția de Dezvoltare Durabilă Bihor, gestionează programul de realizare a bazinelor didactice, al căror scop este acela de îmbunătăţire a stării de sănătate şi de dezvoltare a abilităţilor fizice ale locuitorilor din oraşele şi municipiile judeţului.

Ne găsiți și pe Google News