Doua minore de 13 ani, prinse rapid de politisti dupa ce au spart o locuinta, plecand cu bijuteriile gasite
Stiri Bihor

Doua minore de 13 ani, prinse rapid de politisti dupa ce au spart o locuinta, plecand cu bijuteriile gasite

Duminică, 26 noiembrie a.c., la ora 16.19, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 de la un bărbat din comuna bihoreană Lugașu de Jos că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa pe ușa asigurată cu sârmă și au sustras un lanț din aur de 30 grameun ceas bărbătesc și bijuterii din metal galben, cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 4.500 lei.

În urma investigațiilor efectuate în cauză, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au identificat cu operativitate persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind două minore de 13 ani, ambele din comuna Lugașu de Jos.

Polițiștii au recuperat integral prejudiciul de la cele în cauză.

În urma continuării cercetărilor, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd le bănuiesc pe cele două minore că tot duminică, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 13.30, ar fi pătruns prin efracție într-un alt imobil din comuna Lugașu de Jos și ar fi sustras 180 lei, 27 euro, o tabletă, două telefoane mobile, bijuterii din metal auriu sau argintiu, parfumuri, farduri și alte bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 2.000 lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral de polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd.

Polițiștii Postului de Poliție Lugașu de Jos continuă cercetările în ambele cazuri, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor două persoane.

Foto: ilustrativ

loading...