Doua persoane disparute de acasa, o minora si un adult.
Comunicate de presa

Doua persoane disparute de acasa, o minora si un adult.

LACATOS CARMEN RAHELA, de 15 ani, din localitatea Aștileu, județul Bihor, a plecat de acasă în noaptea de 23 spre 24 noiembrie 2016 şi nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,50 m, 45 – 50 kg., constituţie atletică, faţă ovală, ten deschus, ochi căpruii, păr castaniu, lung, nu are semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care o purta tânăra la data plecării de la domiciliu.

lacatos-carmen-rahela

 

ȘTIZAR PETRU, de 55 de ani, din comuna Borod, sat Borozel, județul Bihor, a plecat de la domiciliu la în noaptea de 22 spre 23 noiembrie 2016, fără a anunța familia și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,70 m, greutate 80 kg., faţă rotundă, ochi căprui, păr grizonat, tuns scurt, prezintă cicatrici pe ambele brațe, în urma unor răni vechi.

 ÎMBRĂCĂMINTE: Trening de culoare închisă.

stizar petru

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

loading...