Doua persoane disparute de acasa, o minora si un adult.
Comunicate de presa

Doua persoane disparute de acasa, o minora si un adult.

LACATOS CARMEN RAHELA, de 15 ani, din localitatea Aștileu, județul Bihor, a plecat de acasă în noaptea de 23 spre 24 noiembrie 2016 şi nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,50 m, 45 – 50 kg., constituţie atletică, faţă ovală, ten deschus, ochi căpruii, păr castaniu, lung, nu are semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care o purta tânăra la data plecării de la domiciliu.

lacatos-carmen-rahela

 

ȘTIZAR PETRU, de 55 de ani, din comuna Borod, sat Borozel, județul Bihor, a plecat de la domiciliu la în noaptea de 22 spre 23 noiembrie 2016, fără a anunța familia și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,70 m, greutate 80 kg., faţă rotundă, ochi căprui, păr grizonat, tuns scurt, prezintă cicatrici pe ambele brațe, în urma unor răni vechi.

 ÎMBRĂCĂMINTE: Trening de culoare închisă.

stizar petru

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citeste stirile offline, oriunde si oricand! Descarca GRATUIT aplicatia infoOradea din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.