Doua persoane au ajuns la spital, in urma unui accident rutier pe DN 76, in localitatea Petrileni din judetul Bihor
Stiri Bihor

Doua persoane au ajuns la spital, in urma unui accident rutier pe DN 76, in localitatea Petrileni din judetul Bihor

Duminică, 24 octombrie a.c., la ora 18.50, pe D.N. 76, în localitatea bihoreană Petrileni, un bărbat de 44 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu care tracta o remorcă, pe direcția Ștei – Beiuș, s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire a unui autoturism, oprit parțial în afara părții carosabile, moment în care remorca a fost lovită cu partea stânga față de un autoturism, condus din sensul opus de un bărbat de 83 de ani, din Ștei, județul Bihor.

Din impact, cel de-al doilea autoturism implicat în accidentul rutier a fost proiectat într-un autoturism oprit în afara părții carosabile, pe partea dreaptă a direcției de deplasare Beiuș – Ștei.

În urma accidentului rutier, o femeie de 77 de ani, din Ștei, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Beiuș continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

Ne găsiți și pe Google News