Doua minore si o tanara de 29 de ani au ajuns la spital dupa un carambol cu 4 masini in Osorhei
Stiri Bihor

Doua minore si o tanara de 29 de ani au ajuns la spital dupa un carambol cu 4 masini in Osorhei

evomag.ro
Luni, 15 octombrie a.c., la ora 14.25, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Oșorhei, un bărbat de 27 de ani, din comuna Dobra, județul Dâmbovița, în timp ce conducea înspre Oradea un ansamblu de autovehicule format din autotractor și semiremorcă, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în timpul deplasării față de autoturismul care circula în fața sa.

Astfel, a acroșat din spate un autoturism condus în fața sa de un bărbat de 57 de ani, din comuna Tileagd, județul Bihor. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un  autoturism condus în aceeași direcție de un bărbat de 40 de ani, din municipiul Oradea, care la rândul său a fost proiectat într-un alt autoturism, condus în aceeași direcție de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Oradea.

În urma accidentului rutier, o femeie de 29 de ani, o minoră de trei ani și 10 luni și o minoră de 10 luni, toate din comuna Tileagd, pasagere în primul autoturism, precum și conducătorul primului autoturism, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

decathlon.ro

Foto: Info Trafic Bihor