AJOFM Bihor organizeaza Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți
Stiri Oradea

AJOFM Bihor organizeaza Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

bursa muncaAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor se pregăteşte să organizeze cel mai mare eveniment din acest an dedicat pieţei forţei de muncă, respectiv absolvenților.

Pe data de 19 octombrie, în intervalul orar 9-16, toţi agenţii economici interesaţi să angajeze şi toate persoanele care vor să-şi găsească un loc de muncă îşi vor da întâlnire la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, care se va organiza în trei locații:  Oradea, Aleșd și Beiuș.

La Oradea vor fi prezenți 58 de angajatori, la Aleșd 8 angajatori, iar  la Beiuș 4 angajatori care vor oferi persoanelor în căutarea unui loc de muncă un total de 1.425 locuri de muncă, dintre care 237 sunt destinate persoanelor cu studii superioare.

Misiunea agenţiei noastre este de a media cererea şi oferta de pe piaţa muncii din judeţul Bihor. Prin această nouă Bursă dedicată absolvenţilor, dorim să asigurăm noi oportunităţi în carieră absolvenților în căutarea unui loc de muncă. Ne aşteptăm să fie cel mai mare eveniment de acest tip organizat anul acesta în Oradea şi judeţul Bihor. Dorim ca acest eveniment să fie dedicat absolvenților pentru a veni în sprijinul angajatorilor din județul Bihor care doresc angajarea lor. Sperăm că şi interesul vizitatorilor să fie unul pe măsura anvergurii evenimentului şi a numărului de locuri de muncă”.

În cadrul Bursei din 19 octombrie, AJOFM Bihor va furniza servicii de informare, consiliere și mediere persoanelor în căutarea unui loc de muncă dar și suport tehnic privind măsurile active promovate : prime, subvenții, pachete de mobilitate, ucenicie și stagiatură.

 

Ne găsiți și pe Google News