Doua femei lovite de o masina pe o trecere de pietoni din Oradea
Stiri Oradea

Doua femei lovite de o masina pe o trecere de pietoni din Oradea

Sâmbătă, 26 ianuarie a.c., la ora 14.28, pe strada Nufărului din municipiul Oradea, la intersecția cu strada Grigore Moisil, un bărbat de 41 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, pe direcția strada Dimitrie Cantemir – Sânmartin, a trecut la culoarea roșie a semaforului electric care i se adresa și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus pe direcția Sânmartin – strada Dimitrie Cantemir, de un bărbat de 31 de ani, din Oradea, care a efectuat un viraj la stânga, pentru a intra pe strada Grigore Moisil, la culoarea verde a semaforului electric.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul de 41 de ani, care conducea primul autoturism, prezenta o concentrație alcolică de 0,18 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma accidentului rutier, conducătorul primului autoturism și o femeie de 54 de ani, din Oradea, pasageră în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în cauză pentru documentarea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

interlink.ro

Foto: ilustrativ

Ne găsești și pe Google News